Pintanahka > Uudet kengät

Uudet nahka- tai tekstiilikengät tulee suojata hyvin ennen käyttöönottoa. Suoja-aine kyllästää materiaalin vettä, sekä likaa hylkiväksi ja jättää sen kuitenkin hengittäväksi. Pelkästään uusien kenkien kertakäsittely ei riitä, vaan suojaus tulee uusia säännöllisesti käyttötarpeen ja kelien mukaan.


Fashion Leather Cream

Fashion Leather Cream tuubivoiteen mehiläisvahapitoinen koostumus hoitaa hyvin nahkaa ja antaa sille myös hyvän kosteussuojan. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä kenkäharjaa.
Voide levitetään jalkineelle ohuelti tuubin päässä olevaa sientä apuna käyttäen. Tämän jälkeen kenkäharjalla levitetään ainetta myös pohjan ja päällisen väliseen saumaan, joka antaa silloin paremman kosteussuoja vesikeleille.
Voiteen annetaan kuivua pari minuuttia, jonka jälkeen nahka harjataan hyvin. Harjan mekaanisen lämmön avulla hoitoaine imeytyy syvälle nahan solukkoon ja lopputulokseksi saa aikaan hienon kiillon. Varsinkin tummille nahoille kannattaa käyttää värillistä voidetta, sillä nahka haa- listuu käytössä ja tarvitsee lisää väripig- menttiä pysyäkseen hyvännäköisenä.

Shoe Cream Neutra

Shoe Cream Neutra on vaaleiden nahkakenkien tehokas puhdistusvoide, joka myös hoitaa nahkaa.